The future is shining bright!

AnnickContactThe future is shining bright!

In mijn zoektocht naar gezondheid en de impact van voeding hierop, heb ik de afgelopen jaren heel wat literatuur verslonden. Er bestaat (gelukkig) ook hoe langer hoe meer over dit onderwerp en ik merk dat ook meer en meer mensen op zoek zijn naar een gezonder en daardoor beter leven.

Van voedselzandlopers, over broodbuiken en oer-eten tot de recepten van Pascale, je vindt vandaag de dag echt wel al het nodige om gezond door het leven te gaan.
Zoals jullie al zullen gemerkt en gelezen hebben, is gezonde voeding echt mijn passie.
Een passie die ik graag wil delen met iedereen! Recepten, smaken, voedselcombinaties en allerlei mogelijke tips, je noemt het en ik kan er je uren over vertellen.

Maar ook dat was niet genoeg voor mij, ik wilde meer.
Na verschillende discussies met mijn dierbaren: ‘welk dieet volg je vandaag nu weer?’ ; ‘vorige keer at je toch wel vlees?’ en ‘ik kan het allemaal niet meer volgen?’ afhankelijk van welk boek ik die week weer had verslonden en eigen gemaakt.
Een nieuwe zoektocht dringt zich aan.
Deze keer een zoektocht naar een echte onderbouwde en gedegen kennis van de materie.
Bij de opstart van mijn healthy choco label hoort toch ook een gezonde visie en experten-kennis van de materie. Ik moet toch kunnen uitleggen wat er nu zo gezond is aan mijn eigen producten.
Er zat dus niets anders op: Ik ging terug naar school!

Ondertussen ben ik sinds enkele maanden gestart aan de opleiding tot  V.G.L. consulente te Leuven.
Hierbij komen alle vakken en zaken aan bod waar ik al die jaren mee bezig was en naar op zoek was.
Dit is dé school en visie voor mij.
Boeiend, interessant, leerrijk, fascinerend en prikkelend, de toekomst ziet er goed uit!
Als een echte spons, neem ik elke week alles in me op. Mijn dagelijks leven wordt vanaf nu voortdurend bepaald en is verweven met de leerstof die ik binnenkrijg. En geloof me: ik dacht dat ik al alles wist over gezonde voeding, ik weet al veel, maar er is nog zo veel meer!

Als alles goed gaat, zal ik in juni volgend jaar afstuderen als voeding- , gezondheid- en levenswijze consulente! En kan ik hopelijk echt mensen helpen en begeleiden naar een gezonder leven!
Ik kijk er al enorm naar uit. En in afwachting zou ik zeggen: Enjoy life enjoy Annick’s choco!!

2 gedachten over “The future is shining bright!

  • De hazelnootpasta is heerlijk; de smaak van de gemalen nootjes en eindelijk eens een choco die niet veel te zoet is!! Lekker vullend en smaakt vooral naar meer!

  • Hi Trui, leuk om te laten weten dat onze hazelnootpasta kan smaken en inderdaad we proberen deze zoet, maar niet te zoet te maken. Natuurlijk zijn we ook blij dat we dit puur natuur kunnen doen en niet met geraffineerde suikers. Smakelijk eten en nog veel plezier gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *