New recipe new flavour #homemade #healthy #bio #vegan ‘speculoos’ pasta – ginger spiced biscuit flavoured pasta

New recipe new flavour #homemade #healthy #bio #vegan 'speculoos' pasta - ginger spiced biscuit flavoured pasta

Na heel wat geëxperimenteer ben ik er dan toch in geslaagd om ook van de speculaaspasta een gezonde variant te maken. Eigen aan speculaas zijn de koekjes en de karamelachtige smaak, wat volledig indruist tegen de gezondheidsregels en het dus niet gemakkelijk maakte om een healthy variant te vinden.

Persoonlijk hou ik meer van de crunchy variant dan van de gewone en dat maakte het nog moeilijker. Hoe moet ik in hemelsnaam een pasta maken zonder noten maar wel met de crunchy bite? Ik heb ook nog even gedacht om eerst te experimenteren met een recept voor gezonde speculaaskoekjes, om die dan nadien te verwerken tot pasta, maar dat vond ik te vergezocht. Uiteindelijk zijn het zonnebloempitjes geworden die me tot het finale recept brachten.

Pas op: alleen voor kaneel en kruidlovers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *